2017-09-28 15:25:39• hírek • Kocsis Zoltán

A prefektúra szerint alaptalanok és rágalmazóak Kereskényi vádjai

Közleményben reagált a Szatmár Megyei Prefektúra Kereskényi Gábor polgármester szerdai sajtótájékoztatón elhangzott szavaira. A kormánybiztosi hivatal alaptalannak, túlzónak és rágalmazónak nevezte Szatmárnémeti polgármesterének szavait.

Kereskényi beszámolt arról, hogy a polgármesteri hivatal több közszolgálatát a Somesul üzletházba költözteti annak érdekében, hogy az ügyfelek – a lakosság – kényelmesebb, modernebb, kellemesebb környezetben intézhessék dolgaikat. Megjegyezte, eleinte a prefektúra égisze alá tartozó gépjármű-nyilvántartó és jogosítvány-iroda költöztetésének lehetősége is felmerült. Aztán az érdeklődés alábbhagyott, mert – mondta Kereskényi – több, ügyintézéssel foglalkozó cég székhelyet bérelt már az épülőben lévő új prefektusi épület közelében. Azt sugallva, egyes gazdasági érdekek döntően befolyásolják a prefektúra döntését.

A prefektúra válaszában emlékeztetett arra, hogy az intézmény új székháza már épül, az Eötvös (A.I.Cuza) utcai létesítmény két éven belül elkészül és minden igényt kielégítő, európai feltételeket biztosít majd az ügyeiket intézőknek. Ilyen körülmények között pedig nem látják értelmét, hogy újabb irodát hozzanak létre a város más pontján.

Ezen túl a prefektúra elfogadhatatlannak tartja, hogy Kereskényi Gábor az utóbbi időben folyamatosan támadja az állam különböző intézményeit, nyilatkozatai ráadásul alaptalanok, túlzók és rágalmazók, áll a közleményben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: